O nouă și modernă fabrică Diószegi

• Compania Madexport, în continuă dezvoltare încă de la înființare, investește într-un nou spațiu de producție.

În urma unui parteneriat încheiat cu Madexport din Sfântu – Gheorghe, Nova Pan a contribuit la dotarea unui nou și modern spațiu de producție al deținătorului brutăriei Diószegi, nume legat și de fotbalul românesc.

Cu o vechime de 27 de ani în piața de profil, o cifră de afaceri ce a depășit 10 mil. euro în 2022 și peste 200 de angajați, Diószegi este singura brutărie din România, care sponsorizează o echipă de fotbal din liga națională.

Diószegi

Prin înființarea clubului sportiv Sepsi OSK din Sfântul Gheorghe, Laszlo Diószegi, fondatorul companiei Madexport a reușit, în doar 4 ani, să ajungă în prima Ligă câștigând până acum Super Cupa, Cupa României și mergând până în Cupele europene.

Diószegi

Cea mai mare investiție din zona de centru a țării

Recunoașterea calității serviciilor oferite de compania Nova Pan din Brașov a determinat alegerea acesteia pentru dotarea noii fabrici Diószegi, aceasta  fiind cea mai mare investiție din ultimii ani din zona de centru a țării. Generosul spațiu construit de la zero  se întinde pe o suprafață de circa 3000 de mp și va adăposti pe lângă brutărie și o cofetărie, dar și o zonă de testare – experimentare pentru copii.

Avantajul pe care îl oferă Nova Pan clienților săi, este acela de a realiza montarea echipamentelor industriale pe care le comercializează, oferind totodată și servicii de instruire a personalului după punerea în funcțiune a instalațiilor, consilierea post montaj fiind absolut necesară pentru funcționarea optimă a acestora.

Proiectul de investiții extrem de ambițios realizat de către compania deținătoare a brutăriei Diószegi este un pas firesc în evoluția acesteia și se estimează ca până la sfârșitul anului 2023 să fie finalizat.

Cu numeroase premii câștigate de-a lungul anilor pentru produsele de panificație deosebite, precum și cu un record obținut pentru cea mai mare pâine din lume de 55kg, compania Madexport demonstrează prin parteneriatul cu Nova Pan faptul că înțelege importanța pe care trebuie să o dețină utilajele performante în această nouă etapă a dezvoltării sale.

Articol realizat de Redacția Arta Albă

Citiți pe Arta Albă și: Nova Pan – dinamism și creștere continuă

Înscriere la Newsletter

Articole similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Articole recente

*Prin completarea câmpurilor ești de accord cu prelucrarea datelor cu caracter personal conform GDPR și înscrierea la Newsletter Arta Albă.