INGREDIENTS SHOW, singurul eveniment B2B din România dedicat ingredientelor

INGREDIENTS SHOW,  singurul eveniment B2B din România dedicat ingredientelor și adresat specialiștilor din industria alimentară românească, s-a aflat anul acesta la a doua ediție.

Timp de două zile, în 11 și 12 octombrie, specialişti din industria alimentară românească au dezbătut, la Sibiu,  cele mai noi  teme în materie de ingrediente alimentare, de produse inovatoare, au prezentat informații și noi rețete și tehnologii, tendințe de consum și evoluții comerciale care influențează acum industria prelucrătoare a produselor alimentare.  Lucrările conferinței au fost structurate în cinci părți, o ședință plenară și câte un workshop pentru fiecare domeniu esențial pentru industria alimentară românească.

În prima zi, printre subiectele de mare interes  au fot prezentările  despre acrilamidă, nutriţia personalizată, sandvișul școlarului, sau alegerea corectă a grăsimilor alimentare în condițiile modificării legislaţiei europene.

A doua zi, în cadrul unui workshop, au fost dezbătute două subiecte de  larg interes pentru  specialiștii din panificație,  tema prezentată de cercetătorii de la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați-  „Ingrediente naturale – alternativă pentru amelioratori în panificație” și prezentarea specialiștilor de la Universitatea Suceava- „Îmbunătățirea caracteristicilor reologice, biochimice, tehnologice în obținerea pâinii prin utilizarea de diferite făinuri compozite”.

Înscriere la Newsletter

Articole similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Articole recente

*Prin completarea câmpurilor ești de accord cu prelucrarea datelor cu caracter personal conform GDPR și înscrierea la Newsletter Arta Albă.