Fiera Pastaria – Târg Internațional pentru sectorul de paste făinoase

• Fiera Pastaria, Târgul Internațional pentru profesioniștii din domeniul pastelor făinoase, se va desfășura în luna mai în Italia, la Forența.

Prima ediție a Târgului Internațional dedicat sectorului de paste făinoase, Fiera Pastaria, se va desfășura în zilele de 20 și 21 mai, în Florența, Italia, în spațiul celebrei Stazione Leopolda. Fiera Pastaria va reuni în cadrul aceluiași eveniment toți furnizorii producătorilor de paste făinoase.

Furnizorii de utilaje, echipamente și accesorii, ingrediente și servicii pentru producătorii de paste făinoase își vor putea prezenta cele mai recente creații într-un spațiu expozițional comun, un târg comercial „all-in-one”, care reunește într-un singur loc toate tipurile de aprovizionare de care au nevoie producătorii din sectorul pastelor.

Fiera Pastaria

Cine sunt expozanții:

  • furnizori de mașini, echipamente și accesorii;
  • furnizorii de ingrediente ( materii prime, arome, produse semifinite etc.)
  • furnizorii de servicii pentru fabricile de paste făinoase ( organisme de certificare, laboratoare de analiză, asociații, consultanți etc.)

O gamă variată de produse

Mașini de produs ravioli, linii automate de producție, pasteurizatoare, prese, echipamente pentru producția de gnocchi, malaxoare, matrițe și tăvi vor fi expuse în standurile din cadrul târgului. Nu vor lipsi nici mașinile destinate ambalării, mașini de termoformare și materiale pentru ambalare.

Fiera Pastaria

Semolina, făinuri diverse, amestecuri pentru gnocchi, arome, semifabricate pentru umpluturi vor fi doar câteva din tipurile de consumabile care vor fi expuse în spațiul expozițional de la Fiera Pastaria, grație companiilor de top din sector.

Gama largă de produse oferite la Fiera Pastaria urmărește să satisfacă nevoile fiecărui tip de producător de paste făinoase, atât din țară, cât și din străinătate, pentru care a fost conceput în mod special evenimentul.

Micile magazine de paste proaspete și marii producători industriali de paste uscate, producătorii artizanali de gnocchi și companiile producătoare de paste fără gluten, cu toții vor putea găsi la expozanții de la Fiera Pastaria inovații interesante în ceea ce privește produsele și servicii utile pentru activitatea lor.

Fiera Pastaria

Festivalul Pastaria

În incinta Stazione Leopolda, în aceleași zile cu Fiera Pastaria, vizitatorii se pot bucura, de asemenea, de cea de-a opta ediție a Festivalului Pastaria, evenimentul anual de formare, dezvoltare profesională și networking pentru sectorul producției de paste făinoase.

Principalii actori ai sectorului – asociații, organisme profesionale, universități, fabrici de paste făinoase și experți – se vor întâlni la Florența pentru a-și împărtăși cunoștințele și expertiza în domeniul producției de paste făinoase pe parcursul a două zile de întâlniri, ateliere de lucru, prezentări și multe alte activități.

Fiera Pastaria

Mai multe amănunte găsiți pe site-ul oficial al evenimentului: www.fierapastaria.com.

Articol realizat de Gabriela Dan, Redactor Arta Albă

Citiți pe Arta Albă și: Piața de panificație din România

Înscriere la Newsletter

Articole similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Instagram

Articole recente

*Prin completarea câmpurilor ești de accord cu prelucrarea datelor cu caracter personal conform GDPR și înscrierea la Newsletter Arta Albă.