Expoziția GastroPan la a 14-a ediție

• În perioada 17-19 martie 2023, la Brașov, în complexul Lux Divina, se va desfășura a 14-a ediție GastroPan.

GastroPan, expoziția dedicată industriei de panificație și HoReCa, ajunsă la cea de-a 14-a ediție, va avea loc în Brașov, la complexul Lux Divina, aceeași locația ca ediția anterioară, în 3 săli expoziționale: sala Dacia, Lux Divina și Parc.

În cadrul expoziției vor fi prezentate, timp de trei zile, soluții inovatoare și echipamente pentru morărit, panificație, patiserie, cofetărie, gelaterie, ciocolaterie și HoReCa. Profesioniștii din domeniu vor avea ocazia de a descoperi cele mai noi linii automatizate, echipamente multifuncționale, cuptoare și mașini de modelat, precum și accesorii pentru acestea.

Nu vor lipsi din standurile expoziționale nici ingredientele și materiile prime, și vor fi prezente și soluțiile IT adaptate deservirii diferitelor sectoare ale domeniilor amintite, prin aplicații special dezvoltate în acest sens.

În completarea manifestărilor desfășurate în cadrul standurilor expoziționale ale participanților, GastroPan va găzdui și o serie de Concursuri, pentru acordarea de premii precum Pâinea Anului și Tortul Anului.

Evenimentul este organizat cu sprijnul asociațiilor de specialitate din țară și din străinătate precum ROMPAN, ANAMOB, ANBCT, Euro-Toques, UIBC sau WACS. Reprezentanții acestor organizații vor fi prezenți la eveniment, alături de expozanți și de vizitatori din țară, dar și din Republica Moldova, Bulgaria, Italia, Ungaria și Germania.

Articol realizat de Gabriela Dan, Redactor Arta Albă

Citiți pe Arta Albă și: Pâinea și sarea, semnificaţii

Înscriere la Newsletter

Articole similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Articole recente