Cocoa Life – un program de 400 de milioane dolari

Mondelēz International și-a anunţat angajamentul conform căruia până în 2025 va folosi cacao pentru brandurile de ciocolată ale companiei doar prin programul Cocoa Life.

Acesta este un program care contribuie la transformarea pozitivă a lanţului de aprovizionare cu cacao prin creșterea randamentelor din fermele existente și care previne despăduririle. „Deoarece cererea de ciocolată continuă să crească, ne dorim să realizăm o zonă prosperă de cacao, un ingredient esențial pentru creșterea noastră. Prin acest program încercăm să le transmitem consumatorilor din  întreaga lume că pot avea încrederea că brandurile de ciocolată pe care le iubesc au la bază ingrediente din surse verificate”, spune președintele și directorul executiv Dirk Van de Put. În momentul lansării programului Cocoa Life în 2012, Mondelēz International s-a angajat să investească 400 de milioane de dolari timp de 10 ani pentru a contribui la crearea unui lanţ de aprovizionare cu  cacao prin creșterea productivităţii. În program sunt înscriși peste 142.000 de fermieri, iar Cocoa Life sprijină mai mult de 1.400 de comunităţi să se dezvolte și astfel să obţină cacao pentru 43% din ciocolata produsă de companie. Programul este aplicat în Ghana, Coasta de Fildeș, Indonezia, Republica Dominicană, India și Brazilia.

Înscriere la Newsletter

Articole similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Articole recente

*Prin completarea câmpurilor ești de accord cu prelucrarea datelor cu caracter personal conform GDPR și înscrierea la Newsletter Arta Albă.