Clipband pătrunde pe piața din Mongolia

• Compania Nova Pan din Brașov, prin Clipband, își extinde oferta de soluții pentru ambalarea de produse pe piața din Mongolia.

Unic producător de soluții smart de închidere a ambalajelor pentru industria alimentară și nu numai, Clipband, parte a Nova Pan Group din Brașov, încheie un parteneriat cu compania Talkh Chikher JSC, cel mai mare producător de pâine din Mongolia.

Produs pe o linie automată modernă și eficientă, principalul atuu al Clipband îl reprezintă calitatea atât a produsului finit cât și a materiei prime utilizate. La acest lucru se adaugă faptul că ambalajele închise cu ajutorul Clipband se diferențiază prin eleganță și versatilitate, datorită posibilității de reutilizare (închidere/deschidere) pentru păstrarea prospețimii produsului ambalat.

Clipband pătrunde pe piața din Mongolia

Cu peste 7 ani de experiență în producția de Clipband și peste 2 miliarde de produse sigilate, Nova Pan a câștigat încrederea companiilor de renume din industria alimentară, atât în România cât și în afara granițelor țării, producând până în prezent peste 120.000 de km de bandă de clipsat.

Garanția calității Clipband de la Nova Pan

Compania Talkh Chikher JSC de la momentul înființării, în 1984, și până în prezent, a fost în continuă dezvoltare, fiind una dintre cele mai importante 100 de companii din Mongolia.

Sub sloganul „Alimentele sănătoase sunt alegerea ta“, cu ajutorul fabricilor cu linii automate de panificație și patiserie, cu peste 900 de angajați și un sortiment de 200 de tipuri de pâine și produse de panificație, Talkh Chikher JSC oferă în piața de profil produse la standarde de calitate internațională.

Colaborarea dintre cele două companii este menită să augmenteze calitatea produselor de panificație Talkh Chikher JSC, cu ajutorul soluției de sigilare a ambalajelor prin banda de clipsare Clipband. Produsele ambalate astfel își vor păstra prospețimea mai mult timp, înscriindu-se și în tendința globală de luptă împotriva risipei alimentare.

Garanția calității soluțiilor pentru ambalare produse de compania Nova Pan din Brașov, recunoscută atât pe plan intern cât și internațional, determină astfel pătrunderea Clipband și pe piața de profil din Mongolia.

Articol realizat de Gabriela Dan, Redactor Arta Albă

Citiți pe Arta Albă și: Ambalarea produsului – element important al politicii de marketing.

Înscriere la Newsletter

Articole similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Articole recente