Lista aplicanților la programul Start-Up Nation a fost publicată

Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat a publicat, astăzi, lista aplicanților la ediția a doua a programului Start-Up Nation admiși la finanțare, precum și lista aplicanților respinși la finanțare.

Lista conține 13.005 societăți, dintre care 11.575 au fost declarate admise, iar 3.821 sunt admise în afara bugetului. Asta înseamnă că dacă se vor retrage aplicanți calificați în buget, aceste firme vor intra pe lista de finanțare. Firmele mici și mijlocii (IMM) pot obține fonduri nerambursabile de maximum 200.000 de lei fiecare.

Ministerul a comunicat că aplicanții vor primi, pe adresele de corespondență, începând de astăzi, 3 iunie, scrisorile de acceptare de principiu la finanțare, precum și scrisorile de respingere cu motivele care au condus la această decizie.

Lista poate fi studiată aici 

Aplicanții declarați acceptați vor fi contactați de către echipele Agenției regionale de care aparțin pentru a fi programați la semnarea acordului de finanțare. Aplicanții care primesc scrisoarea de respingere pot depune contestație în termen de 5 zile calendaristice de la data transmiterii actului administrativ pe adresa Agenției regionale pentru IMM, Atragere de Investiții și Promovare Export.

 

Înscriere la Newsletter

Articole similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Articole recente

*Prin completarea câmpurilor ești de accord cu prelucrarea datelor cu caracter personal conform GDPR și înscrierea la Newsletter Arta Albă.