Degustare în avanpremieră a preparatelor de la Olimpiada Culinară 2020

În data de 7 februarie a avut  loc antrenamentul final al Echipei Naționale de Bucătari pentru proba „Restaurantul Națiunilor”. Evenimentul, organizat la restaurantul Pescăruș din București, i-a avut ca invitați pe sponsorii și partenerii echipelor românești. Ei au avut ocazia să admire și să guste în premieră câteva dintre preparatele cu care țara noastră se va prezenta la Olimpiada Culinară. Proba „Restaurantul Națiunilor” este una dintre cele mai grele din concurs, deoarece participanții trebuie să gătească preparate românești interpretate modern.

Olimpiada Culinară, cea mai mare competiție de profil din lume, se va desfășura în perioada 14-19 februarie 2020, la Stuttgart. România este reprezentată de 4 echipe: două naționale (juniori și seniori) și două regionale (Hotel Belvedere, Braşov și Casa Boierului din Deal, Buzău). În total vor participa 2.000 de bucatari și patiseri din peste 60 de țări.

Le urmăm încă o dată mult succes echipelor țării noastre! Să se întoarcă sănătoși și împliniți cu ceea ce au realizat în cadrul probelor de concurs.

laurentiu mata
Laurenţiu Mâță, Director Regional ANBCT București – Sud

Înscriere la Newsletter

Articole similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Articole recente

*Prin completarea câmpurilor ești de accord cu prelucrarea datelor cu caracter personal conform GDPR și înscrierea la Newsletter Arta Albă.