Oops! Eoare 404!
The page you are looking for does not exist. Please try again.
Ziua Mondială a Făinii 2025: o sărbătoare a solidarității și responsabilității
• Pe 20 martie, comunitatea internațională a morăritului celebrează Ziua Mondială a Făinii, un eveniment dedicat importanței acestui ingredient esențial pentru alimentația globală.
Organizată pentru a șasea oară de FlourWorld Museum din...
Campionatul Mondial al Somelierilor de Pâine: a fost anunțată lista finaliștilor
• În data de 21 mai 2025, în cadrul târgului internațional IBA de la Düsseldorf, va avea loc prima ediție a Campionatului Mondial al Somelierilor de Pâine.
Evenimentul reprezintă o premieră în domeniu...
Rețetă – Choux cu fructul pasiunii și mango
• „Choux cu fructul pasiunii și mango” o nouă rețetă realizată de Pastry Chef Robert Eisler în cadrul proiectului „Maeștrii Artei Albe te invită la Baking Show”.
Choux cu fructul pasiunii și...
Cerealele europene – cotații Euronext
• Prețurile porumbului și grâului au crescut la începutul săptămânii. În ceea ce privește grâul, prețul calităților SRW din contractul mai 2025 a inversat scăderea de săptămâna trecută, închizându-se la peste 5,60...
De la frunzele căzute la ambalaje sustenabile – inovația Releaf Paper
• Într-o lume în care sustenabilitatea este în centru discuțiilor, o invenție revoluționară a deschis noi orizonturi în industria ambalajelor.
Releaf Paper, un produs brevetat la nivel global, folosește frunze căzute pentru...
Interviu cu Pastry Chef Riccardo Magni – „Nu aș putea să fac altceva și nu vreau să mă gândesc să fac altceva. Asta e...
• Riccardo Magni este un Pastry Chef italian cu o experiență de peste două decenii în domeniul cofetăriei.
Și-a început cariera lucrând alături de tatăl său, Paolo, îmbinând activitatea din laborator cu...
Gelato Experience – Eveniment demonstrativ la Baking Show by Nova Pan
• Evenimentul demonstrativ dedicat gelateriei artizanale, organizat de Nova Pan în parteneriat cu Frigomat, Nemox, Ciam și PreGel, a avut loc pe 5 martie 2025, reunind profesioniști din cofetărie și gelaterie într-o...
Industria alimentară și sustenabilitatea – cât de actual a rămas topicul pentru consumatori?
• Sustenabilitatea a dominat discuțiile în industria alimentelor și băuturilor în ultimele două decenii, consumatorii fiind tot mai preocupați de efectele dăunătoare ale schimbărilor climatice și de viitorul planetei.
Conceptul de sustenabilitate...