Oops! Eoare 404!

The page you are looking for does not exist. Please try again.

Ziua Mondială a Făinii 2025: o sărbătoare a solidarității și responsabilității

• Pe 20 martie, comunitatea internațională a morăritului celebrează Ziua Mondială a Făinii, un eveniment dedicat importanței acestui ingredient esențial pentru alimentația globală. Organizată pentru a șasea oară de FlourWorld Museum din...

Campionatul Mondial al Somelierilor de Pâine: a fost anunțată lista finaliștilor

• În data de 21 mai 2025, în cadrul târgului internațional IBA de la Düsseldorf, va avea loc prima ediție a Campionatului Mondial al Somelierilor de Pâine. Evenimentul reprezintă o premieră în domeniu...

Rețetă – Choux cu fructul pasiunii și mango

• „Choux cu fructul pasiunii și mango” o nouă rețetă realizată de Pastry Chef Robert Eisler în cadrul proiectului „Maeștrii Artei Albe te invită la Baking Show”. Choux cu fructul pasiunii și...

Cerealele europene – cotații Euronext

• Prețurile porumbului și grâului au crescut la începutul săptămânii. În ceea ce privește grâul, prețul calităților SRW din contractul mai 2025 a inversat scăderea de săptămâna trecută, închizându-se la peste 5,60...

De la frunzele căzute la ambalaje sustenabile – inovația Releaf Paper

• Într-o lume în care sustenabilitatea este în centru discuțiilor, o invenție revoluționară a deschis noi orizonturi în industria ambalajelor. Releaf Paper, un produs brevetat la nivel global, folosește frunze căzute pentru...

Interviu cu Pastry Chef Riccardo Magni – „Nu aș putea să fac altceva și nu vreau să mă gândesc să fac altceva. Asta e...

• Riccardo Magni este un Pastry Chef italian cu o experiență de peste două decenii în domeniul cofetăriei. Și-a început cariera lucrând alături de tatăl său, Paolo, îmbinând activitatea din laborator cu...

Gelato Experience –  Eveniment demonstrativ la Baking Show by Nova Pan

• Evenimentul demonstrativ dedicat gelateriei artizanale, organizat de Nova Pan în parteneriat cu Frigomat, Nemox, Ciam și PreGel, a avut loc pe 5 martie 2025, reunind profesioniști din cofetărie și gelaterie într-o...

Industria alimentară și sustenabilitatea – cât de actual a rămas topicul pentru consumatori?

• Sustenabilitatea a dominat discuțiile în industria alimentelor și băuturilor în ultimele două decenii, consumatorii fiind tot mai preocupați de efectele dăunătoare ale schimbărilor climatice și de viitorul planetei. Conceptul de sustenabilitate...

Most Popular

*Prin completarea câmpurilor ești de accord cu prelucrarea datelor cu caracter personal conform GDPR și înscrierea la Newsletter Arta Albă.