Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Curs practic „Patisserie Viennoise” (Brașov)

24 ianuarie - 25 ianuarie

Marina’s Bakery din Brașov organizează în perioada 24-25 ianuarie cursul practic „Patisserie Viennoise”. Cursanții vor învăța tehnici de preparare și secretele lucrului cu aluatul foietat (atât în tehnica manuală, cât și cu ajutorul mașinii de foietaj/turat). 

În suportul de curs o să regăsiți următoarele rețete:
– Aluatul foietat cu drojdie
– Aluatul foietat fără drojdie, preparat prin metoda „inversee”
– Croissante clasice
– Croissante în două culori
– Croissante „degradee”
– Croissante SALEE -„aperitiv” cu umpluturi de câteva tipuri
– Croissante SUCREE – „desert” cu umpluturi de câteva tipuri
– Pains au Chocolate clasice
– Pains au Chocolate în două culori și „degradee”
– Swirls/Rulouri din foietaj cu câteva tipuri de umpluturi
– Coronițe cu migdale și cafea
– Coșulețe cu vișină
– „Spice” cu măr și scorțișoară
– „Cruffins” cu căpșuni
– „Millefeuille” (tehnici de preparare, laminare, coacere și asamblare)
– Millefeuille cu ciocolată, pere și vanilie
– Millefeuille exotic cu tonca
– Prajitura „Napoleon”

Cursul este practic 100%,  participanții fiind implicați maxim posibil în prepararea tuturor deserturilor.
Cursul se va desfășura în perioada 24-25 ianuarie (cuprins în programul orar 9:00 – 19:00), iar elevilor li se va asigura cafeaua, masa de prânz, suportul de curs, diploma de participare și muuuultă voie bună . Adresa: Str. Zaharia Stancu, nr.8E, Brașov (Marina’s Bakery).

Pentru înscrieri, sunați la 0771547367.

Detalii

Începe:
24 ianuarie
Se termină:
25 ianuarie
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
, , , ,

Loc de întâlnire

Brasov
Str. Zaharia Stancu, nr. 8E 500167 România + Harta Google
Telefon:
0771547367