Anuarul Arta Alba

• Răsfoiește revista care adună retrospectiva celor mai citite articole de pe site-ul artaalba.ro de peste an.
• Articole de interes pentru profesioniștii și pasionații din domeniul panificației, patiseriei, cofetăriei, ciocolateriei și gelateriei.
• Interviuri cu profesioniști din domeniu.

Cuprins:
– Editorial: 
               Un an plin de artă albă
– Noutăți și tendințe:   Textura contează; Nocoa, ciocolata fără cacao
Profesioniștii:           Interviu cu Nicoleta Dinu Trifan – Brutăria Simplu; Interviu cu Dorian Lungu – Luado
Studii de piață:        Consumul de produse locale este în creștere; Mixuri și concentrate pe bază de plante
– Tehnologii:              Vitrina de expunere; Sistemele de recuperare a căldurii, EkoBlok
– Ingrediente:            Amarantul; Yuzu, cel mai sexy fruct din lume
– Tradiții și Istorie:     Moara lui Assan; Ciocolata de Brașov
– Rețete:                  Tortul Caprese; Turtă dulce

 

 

 

  • Număr de pagini: 76.
  • Apariție: luna decembrie a fiecărui an.

Înscriere la Newsletter

Articole similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Articole recente