• Răsfoiește revista care adună retrospectiva celor mai citite articole de pe site-ul artaalba.ro de peste an.
• Articole de interes pentru profesioniștii și pasionații din domeniul panificației, patiseriei, cofetăriei, ciocolateriei și gelateriei.
• Interviuri cu profesioniști din domeniu.
Cuprins:
– Editorial: Un an plin de artă albă
– Noutăți și tendințe: Textura contează; Nocoa, ciocolata fără cacao
– Profesioniștii: Interviu cu Nicoleta Dinu Trifan – Brutăria Simplu; Interviu cu Dorian Lungu – Luado
– Studii de piață: Consumul de produse locale este în creștere; Mixuri și concentrate pe bază de plante
– Tehnologii: Vitrina de expunere; Sistemele de recuperare a căldurii, EkoBlok
– Ingrediente: Amarantul; Yuzu, cel mai sexy fruct din lume
– Tradiții și Istorie: Moara lui Assan; Ciocolata de Brașov
– Rețete: Tortul Caprese; Turtă dulce
- Număr de pagini: 76.
- Apariție: luna decembrie a fiecărui an.