Articole recente

România are cel mai scăzut grad de robotizare…

1% dintre întreprinderile active în România în industria agro-alimentară foloseau în 2018 roboți industriali,…

Degustare în avanpremieră a preparatelor de la Olimpiada…

În data de 7 februarie a avut  loc antrenamentul final al Echipei Naționale de…

România participă la Olimpiada Culinară de la Stuttgart…

Echipele olimpice de bucătari ale României care ne vor reprezenta la cea mai importantă…

Ştiri
  • România are cel mai scăzut grad de robotizare…
    1% dintre întreprinderile active în România în industria agro-alimentară foloseau în 2018 roboți industriali, în condițiile în care…
Tendințe
  • Soluții de promovare şi vânzare a produselor
    Într-o piață dominată de concurență și instabilitate economică, companiile din industria panificației, patiseriei și cofetăriei de la noi…
Focus
  • Să dăm mai multă valoare pâinii
    Produse de calitate versus produse premium Calitatea nu este niciodată un accident, ci rezultatul unui efort conside­rabil de…
Rețete
  • Monoporții Lămâi
    Rețeță oferită de Cédric Grolet După specializarea și obținerea titlului de Chef Patiser în localitatea franceză Firminy, Cédric…
Tehnici de lucru
  • Porţionarea produselor de cofetărie
    Metode simple, rapide și puțin costisitoare, care conferă un aspect final atrăgător deserturilor   Una dintre cele mai frecvente…
Studii de piaţă
Tehnologii
Istorie și Tradiții
Evenimente
Știri