Articole recente

Prosecco cu zmeură și ciocolată – Desert la…

Rețetă oferită de Pastry Chef Riccardo Magni Prăjitura este formată din următoarele componente: •…

Introducerea caselor de marcat electronice, amânată pentru toamnă

Obligativitatea agenților economici de a introduce casele de marcat cu jurnal electronic începând cu…

Ştiri
Tendințe
Focus
  • Calea sigură pentru dezvoltarea businessului
    O dezbatere pe tema fondurilor nerambursabile presupune expunerea opiniilor principalilor actori ai acestui domeniu atât de solicitat și…
Rețete
  • Prosecco cu zmeură și ciocolată – Desert la…
    Rețetă oferită de Pastry Chef Riccardo Magni Prăjitura este formată din următoarele componente: • Pahare pentru desert •…
Tehnici de lucru
  • Porţionarea produselor de cofetărie
    Metode simple, rapide și puțin costisitoare, care conferă un aspect final atrăgător deserturilor   Una dintre cele mai frecvente…
Studii de piaţă
Tehnologii
  • Produse cu valoare adăugată mare
    Competiția pe piață, provocarea ce aduce dezvoltare Datorită unui cumul de factori dintre care amintesc măsurile legislative care…
Istorie și Tradiții
  • „Făina mi-a marcat destinul“
    „Aveam puțină făină în sânge când am intrat la facultate“, spune András Ignác, fostul director general şi actualul…
Stiri