Articole recente

Până la 450 000 lei nerambursabili prin Programul…

Deschiderea aplicaţiei de înscriere - luni, 13 august 2018. Sesiune va fi deschisă doar…

Cea mai veche pâine datează de acum 14.500…

Fragmente carbonizate dintr-o pâine coaptă acum 14.500 de ani într-un cuptor din piatră a…

Ştiri
Tendințe
  • De la Candy Bar la Sweet Table
    Apărut și renumit pe piața din SUA, preluat apoi și în Regatul Unit, Candy Bar-ul sau Bufetul cu…
Focus
  • Ambalajul – cartea de vizită a produsului
    Supranumit și „vânzătorul tăcut”, ambalajul reprezintă un sistem cu funcții complexe, destinat să asigure protecția temporară a produselor,…
Rețete
  • Prosecco cu zmeură și ciocolată
    Rețetă oferită de Pastry Chef Riccardo Magni Desertul este format din următoarele componente: •  Pahare pentru desert • Jeleu…
Tehnici de lucru
  • Porţionarea produselor de cofetărie
    Metode simple, rapide și puțin costisitoare, care conferă un aspect final atrăgător deserturilor   Una dintre cele mai frecvente…
Studii de piaţă
Tehnologii
  • Ambalajul ca utilitate
    Creșterea capacităților de producție a atras după sine necesitatea de a lărgi pie­țele de distribuție, însă, în același…
Istorie și Tradiții
Evenimente
  • IBA Munchen

    Unul dintre cele mai importante târguri dedicate industriei panificaţiei, patiseriei, cofetăriei. 15 – 20 septembrie 2018, Munchen – Germania.

Stiri