Articole recente

Măsuri de diminuare a nivelurilor de acrilamidă în…

Începând din 11 aprilie 2018, operatorii din industria alimentară vor trebui să adere la…

„Arta Albă” vă aduce noutăți de la SIGEP…

A 39-a ediție a Salonului Internațional de Înghețată, Panificație, Patiserie, Cofetarie și Cafea -…

Ştiri
Tendințe
Focus
  • Calea sigură pentru dezvoltarea businessului
    O dezbatere pe tema fondurilor nerambursabile presupune expunerea opiniilor principalilor actori ai acestui domeniu atât de solicitat și…
Rețete
  • Pâine cu maia naturală
    Metoda bifazică Ingrediente pentru 2 pâini de 950 - 1.000 g 1.000 g - făină 550 g -…
Studii de piaţă
  • Ambalajul – siguranță și comunicare
    Optimismul economic și standardele de viață îmbunătățite au determinat creșterea vânzărilor de alimente ambalate cu o rată anuală…
Tehnologii
  • Produse cu valoare adăugată mare
    Competiția pe piață, provocarea ce aduce dezvoltare Datorită unui cumul de factori dintre care amintesc măsurile legislative care…
Istorie și Tradiții
  • „Făina mi-a marcat destinul“
    „Aveam puțină făină în sânge când am intrat la facultate“, spune András Ignác, fostul director general şi actualul…
Stiri