Articole recente

Impactul pandemiei de coronavirus asupra sectorului de panificație…

Pandemia provocată de coronavirus a condus la diminuarea multor activități care susțin economia sau…

Fermierii afectați de secetă vor primi despăgubiri

Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Adrian Oros, a prezentat în cadrul conferinței de presă…

Prețul pâinii va crește din toamnă

Potrivit reprezentanților din industria alimentară, prețul pâinii și a produselor de panificație va crește…

Slider
Ştiri
  • Fermierii afectați de secetă vor primi despăgubiri
    Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Adrian Oros, a prezentat în cadrul conferinței de presă din  2 iulie situația…
Tendințe
Focus
Rețete
  • Tort cu mousse de ciocolată și cremă de…
    Rețetă oferită de cofetar Simona Preda Simona Preda este genul de patiser-cofetar „atipic”, deoarece pasiunea ei pentru acest…
Studii de piaţă
Profesioniștii
  • Carmela Dragomir – un om simplu, dar un…
    Arta preparării deserturilor se învață. Însă, pe lângă cunoaștere, este necesar și un strop de talent, puțină imaginație,…
Tehnologii
  • Prelucrarea Ciocolatei (2)
    Printr-o bună cunoaștere și o corectă prelucrare, ciocolata poate fi modelată și utilizată cu scopul obținerii unei mari…
Istorie și Tradiții
Știri