Oops! Eoare 404!

The page you are looking for does not exist. Please try again.

Interviu cu Ana-Maria Cheran, Pastry Chef Cofetăria Chedo – „Acolo unde sunt prăjituri, este și speranță.“

• Fondatoare a brandului Chedo – Gluten Free, Pastry Chef Ana-Maria Cheran a demonstrat că îți poți transforma pasiunea din copilărie într-o afacere de succes, depășind cu perseverență și disciplină obstacolele ivite...

Boabele de cacao – preț record

• Boabele de cacao au atins recordul istoric de 9.000 de dolari pe tonă, depășind astfel prețul cuprului. Cotațiile prețului boabelor de cacao au continuat să crească ajungând luni, 25 martie, să atingă...

Frământări pe piața cerealelor

• Debutul primăverii aduce volatilitate pe piața cerealelor. În contextul incertitudinilor tot mai mari pe plan geopolitic, climatic și comercial, turbulențele sunt din ce în ce mai mari. Cu atât mai mult...

Deserturi de Paște în Italia – o călătorie savuroasă printre tradiționalele preparate

• Sărbătoarea Pascală, mai mult decât o sărbătoare religioasă, este un prilej de reflecție, de bucurie și de reunire cu familia. Dar este și o ocazie perfectă pentru a savura deserturi tradiționale,...

„Pâinea noastră cea de toate zilele“ în cinematografele din România

• „Pâinea noastră cea de toate zilele“, film documentar realizat de Șerban Georgescu, a intrat începând cu data de 15 martie în cinematografele din România. Documentarul în regia lui Șerban Georgescu prezintă povestea...

Gastropan 2024 – a 15-a ediție s-a focusat pe digitalizare, sustenabilitate și etichetă curată

• S-a încheiat cea de-a 15-a ediție a GastroPan 2024, expoziția internațională de soluții, tehnologii, utilaje, materii prime, ingrediente, ustensile și ambalaje pentru industria panificației, cofetăriei și HoReCa din România. Desfășurată în perioada...

Pâinea în Evul Mediu – hrană esențială și motiv de dispute religioase. Pâinea în istoria umanității a IV-a parte

• În Evul Mediu, pâinea era alimentul comun tuturor claselor sociale - regi, cavaleri, călugări, țărani - fiind prezentă la toate mesele. În societatea medievală, pâinea era consumată zilnic de către majoritatea...

Noutățile primăverii de la Decora

• Primăvara este anotimpul evenimentelor, mai mici sau mai mari, care se cer sărbătorite cu deserturi fastuoase. Cofetarii, atât profesioniști, cât și amatori, se pregătesc pentru aceste evenimente cu accesoriile potrivite pentru realizarea...

Most Popular

*Prin completarea câmpurilor ești de accord cu prelucrarea datelor cu caracter personal conform GDPR și înscrierea la Newsletter Arta Albă.