Loading Evenimente

« Toate Evenimente

Curs Cofetar-Patiser Premium (București)

12 septembrie 2019 - 14 martie 2020

meaAcest curs premium este un program de calificare intensiv în arta cofetăriei și patiseriei, hands-on, 90% din curs fiind format din ateliere practice în laboratorul școlii folosind ingrediente de cea mai bună calitate + stagiul de practică în cofetării de top sub îndrumarea unor profesioniști desăvârșiți și pastry chefi consacrați.

🆕 Acum cu nou format + MODUL NOU în EXCLUSIVITATE cu ALLERGENIC PASTRY EXPERT – RICHARD HAWKE!

Cursul durează 20 de săptămâni

  • 8 săptămâni teorie, demonstrații și ateliere practice școală (include 15 module)
  • 12 săptămâni stagiu de practică (organizat în parteneriat cu hoteluri de 4*- 5* si cofetării de top, locaţii cu laboratoare utilate şi dotate la cele mai înalte standarde)

Recomandat pentru:

  • amatori și pasionați care doresc o reorientare în carieră;
  • profesioniști care doresc să se pună la curent cu noile tendințe.

Echipa de Traineri 

  • Mirela Cata – Senior Pastry Chef Instructor
  • Manailescu Angela – Trainer Module Teoretice
  • Erika Galbinasu – Inginer Tehnolog, Cofetar-Patiser
  • Georgiana Răican – Instructor Cofetar-Patiser.
  • RICHARD HAWKE – International Guest Chef, Allergenic & Gluten-Free Pastry Expert

Diplomă

În urma finalizării cursurilor veți obţine DIPLOMA DE CALIFICARE COFETAR-PATISER – NIVEL 3, recunoscută de Ministerul Muncii, Familiei şi Protecției Sociale şi de Ministerul Educaţiei Naționale și Cercetării Științifice, însoțită de suplimentul descriptiv, ce vă confirmă competențele dobândite cu recunoaştere naţională.
Diplomele sunt recunoscute pe teritoriul Uniunii Europene.

Procedura de înscriere

  • Pasul 1: Rezervă online locul dorit pentru acest curs sau contactează centrul de studii unde dorești să urmezi cursurile
  • Pasul 2: Confirmă plata ratei 1 din taxa de școlarizare (în funcție de opțiunea de plată aleasă) și contravaloarea echipamentului/uniformă ICEP
  • Pasul 3: Depune dosarul de înscriere prin email, fax, poștă sau personal la secretariatul școlii

Dosarul de înscriere conține:

  • Formular de înscriere (1 exemplar) și contract de formare profesională (3 exemplare) – Descarcă documentele aici
  • 1 fotografie tip pașaport;
  • Copie CI/BI;
  • Copie certificat de naştere;
  • Copie certificat de căsătorie (dacă este cazul);
  • Copia ultimului act de studii;
  • Adeverinţă medicală (cu specificaţia clinic sănătos);
  • Analize medicale alimentație publică: coprocultură și coproparazitologic;
  • Copie dovada plată rata 1 + contravaloare uniformă;
  • Dosar cu şină.

Costuri

  • Taxă de școlarizare: în funcție de modalitatea de plată aleasă;
  • 2 seturi uniformă cofetar: 420 RON – se achită la înscrierea la curs (2 tunici, 2 șorturi, 2 bonete);
  • Taxă organizare examen final: 85 EUR (include ingredientele pentru examenul final, se achită cu 7 zile înainte de susținerea examenului).
Taxa de scolarizare se achita in RON la cursul intern 1 EUR = 4.8 RON. 

Modalități și opțiuni de plată:

  • Integral la înscriere
  • 3 rate egale
  • 6 rate egale prin STAR Card Banca Transilvania

Având în vedere că există un număr de locuri limitate și cererea este foarte mare, vă sfătuim să rezervați locurile dorite cât mai curând posibil și să ne confirmați plata taxei de școlarizare prin email office@icephotelschool.com. Organizatorii vor putea confirma înscrierea după validarea dosarului de înscriere și plata ratei 1 din taxa de școlarizare (în funcție de opțiunea de plată aleasă).

Detalii suplimentare aici.

 

Detalii

Începe:
12 septembrie
Se termină:
14 martie 2020
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
,
Site web:
http://bit.ly/curs-cofetar-patiser-premium

Organizator

ICEP Hotel School
Telefon:
+4 0773 797 075
Email:
office@icephotelschool.com
Site web:
www.icephotelschool.com