Articole recente

Ingrediente inovative în  rețeta clasică de pâine

Un plus de savoare și valoare Dacă în trecut pâinea era un aliment simplu,…

Deserturi tradiționale de Paște în lume

Paștele este cea mai importantă sărbătoare religioasă din an, mult așteptată de creștinii din…

Educația susține performanța

În ultimii ani, legislația românească s-a schimbat atât de des, încât antreprenorii au ajuns…

Slider
Ştiri
Tendințe
Focus
  • Educația susține performanța
    În ultimii ani, legislația românească s-a schimbat atât de des, încât antreprenorii au ajuns să fie dezorientați. Fiecare…
Rețete
  • Tort cu mousse de ciocolată și cremă de…
    Rețetă oferită de cofetar Simona Preda Simona Preda este genul de patiser-cofetar „atipic”, deoarece pasiunea ei pentru acest…
Studii de piaţă
Profesioniștii
  • Carmela Dragomir – un om simplu, dar un…
    Arta preparării deserturilor se învață. Însă, pe lângă cunoaștere, este necesar și un strop de talent, puțină imaginație,…
Tehnologii
  • Prelucrarea Ciocolatei (2)
    Printr-o bună cunoaștere și o corectă prelucrare, ciocolata poate fi modelată și utilizată cu scopul obținerii unei mari…
Istorie și Tradiții
Știri